Hallo, wij zijn Teeyarat en Freddy!

We hebben Alesia’s Thai take away ongeveer 6 jaar geleden opgericht. Alesia is de naam van onze dochter. Door onze zaak naar haar te vernoemen geven we aan dat dit project ons zeer dierbaar is en tegelijk gekenmerkt wordt door ervaringen en waarden uit de culturele achtergrond van ons beiden. Gepassioneerde foodies als we zijn , hebben we daarom voeding als actieterrein uitgekozen om onze creativiteit en zorg voor levenskwaliteit te uiten. 

Gezond én lekker

Dat is het geheim van de Thaise keuken. Zoete, zoute, zure, pikante,

krokante, frisse, gebakken, gefrituurde en verse ingrediënten verenigd in één gerecht. Alle mogelijke smaken, texturen en bereidingswijzen in één keer op je bord.


Dat is de Thaise keuken die we willen brengen en delen.

Het is een selectie van onze favoriete gerechten die we op de kaart brengen.

Alle ingrediënten zijn gemakkelijk te verkrijgen in België en Nederland. We sluiten geen compromissen voor de authentieke smaak van de gerechten en halen de smaakmakers in de gerechten bij de Aziatische speciaalzaken.

Voor ieder wat wils!

Bij de keuze van de gerechten houden we rekening met een evenwichtig en gezond aanbod.

Vis, vlees, tofoe, groenten komen allemaal aanbod en kunnen in veel gerechten worden vervangen. Er wordt gewokt, gestoomd, gegrild en gebakken. Genoeg afwisseling om uw persoonlijk evenwicht te zoeken.

Proef de authentieke smaak

De Thaise keuken heeft geen geheimen voor Teeyarat ( roepnaam Ann) die naast het feit dat ze afkomstig is uit Thailand, en koken met de paplepel is bijgebracht, ook een ruime ervaring heeft in de horeca nl. in de keuken van Thaise restaurants.


Ikzelf heb een jarenlange ervaring opgebouwd als produktieverantwoordelijke in de voedingsindustrie. Samen zijn we graag creatief bezig met nieuwe zaken en kunnen daar volledig in opgaan. Daarnaast ben ik gediplomeerd restauranthouder, chocolatier en ambachtelijk ijsbereider. Door mijn opleiding als klinisch laborant heb ik ook een aantal jaren in de farmaceutische industrie doorgebracht.